Ние  сме категорични, че никога няма прекалено много грации и

...
Ние  сме категорични, че никога няма прекалено много грации и
Коментари Харесай

19 фотогенични животни, които вече не могат да скрият своето величие от света

Ние  сме безапелационни, че в никакъв случай няма прекомерно доста грации и надали се сдържаме да изтръгнем не 18, а 1018 фотоси в публикацията. Вижте какъв брой са готини.

1. Перфектна патица

2. Котката от Шрек съществува!

3. Фермер от Оклахома провежда фотосите на животните си в фешън тоалети

4. „ Имаме ново жребче във фермата! На тази фотография той е единствено 8 часа “

5. “Това е новото коте на сестра ми и той е необикновен! ”

6. „ Направих фотография на моето кученце тъкмо когато едното му ухо към този момент беше нагоре, а другото още не беше “

7. Това е най-красивият жребец в света на име Фридрих Велики. Иска ми се да имам такава грива!

8. „ Съпругът ми и аз намерихме надълбоко бременна котка и не можахме да я оставим на улицата. Сега котенцата й към този момент са на 2 месеца и ние им дадохме великденска фотосесия. ”

9. Най-сладкото агне в света

10. Печатът избавен от леда на Нева

11. Пазителят на топката

12. „ Моята сънна бисквитка “

13. „ Дъщеря ми уреди фотосесия за заека си. “

14. „ Това е Хару. Той е единствено на 10 месеца, само че към този момент е занаятчия в умеенето да гледа по подобен метод. “

15. “Моята, съветска синя котка ”

16. Суки е бенгалска котка, която обикаля света с фотографа си държанка

17. Японските летящи катерици наподобяват на играчки

18. „ Баща ми ми изпрати фотография на спящите си котки “

19. Пингвини се възхищават на светлините на Мелбърн

Австралийският фотограф Тобиас Баумгартнер направи фотография, която незабавно стана вирусна в интернет: съгласно потребителите, тя наподобява като магическа рамка от анимационния филм Pixar. Фотографът описа историята зад тази фотография и тя може да допре мнозина.

„ Улових този миг преди към година: два дребни пингвина прекараха часове на канара, държейки перки, гледайки към океана и наблюдавайки искрящите градски светлини на хоризонта. Жена доброволец се приближи до мен и сподели, че женската е изгубила колегата си, както и мъжкия и от този момент се срещат постоянно и стоят там, успокоявайки се.

Прекарах 3 нощи в колония на пингвини за този кадър. Начинът, по който се грижеха един за различен, не беше като държанието на други пингвини, които просто спяха или тичаха в близост. Двамата като че ли се любуваха на всяка секунда, прекарана дружно.

Болката ги сплоти. Понякога намираш любовта, когато минимум го очакваш. Да обичаш някого е огромен шанс и същински парадайс, в случай че е взаимно. Любовта е единствената игра, в която печелим, даже когато губим. “

Имате ли фотография на вашия домакински любим, която можете умерено да изпратите на състезанието на най-сладките животни в света?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР